ENGELSK BØF MED BLØDE LØG
6 portioner
Ingredienser
600 g MAJKEN’S BLØDE OKSE
25 g hvedemel
300 g løg, rå
25 g smør
Salt og peber
Fremgangsmåde
1. Fjern filmen fra MAJKEN’S BLØDE OKSE og del de 600 gram i seks stykker
2. Kom hvedemel i en dyb tallerken og drys salt og peber i
3. Læg en portion oksekød ned i melet og tryk kødet i form så det ligner en oksefilet bøf
4. Smelt smør på panden og steg bøfferne ved middelvarme. Vent med at vende bøffen til den begynder at blive fast
5. Ønsker du en rød bøf skal kernetemperaturen vare cirka 54 °C, gennemstegt ved 75 °C
6. Skræl og del løgene i kvarter og skær dem herefter i tynde skiver
7. Steg løg på panden til de er møre og kan deles med en gaffel
Server med årstidens grønt og kartoffelret. Velbekomme.
Næringsindhold
Pr. enhed | |
Energi |
898 kJ |
Protein |
17,9 g |
Fedt |
12,2 g |
Kulhydrat |
7,7 g |
Aminosyrescore |
93 % |
Hent en printvenlig version – PDF