APPELSIN
GRATIN OG CREMET
10 portioner
5 dl friskpresset appelsinjuice eller mandarinjuice
5 g MAJKEN’S Easycare
2 g MAJKEN’S Xanthancare (gratin)
eller
4 g MAJKEN’S Xanthancare (cremet)
Fremgangsmåde
1. Kog halvdelen af den friskpressede appelsinjuice op med Easycare og xanthancare til 90 grader
2. Vend resten af juicen ned i blandingen og rør, til det er helt fordelt
3. Fordel appelsinsaften i små appelsinformede silikoneforme
4. Sæt på køl til massen er stivnet, hvorefter de kan tages ud af formene
For at få oplevelsen af at spise en frisk appelsin er det vigtigt at anvende friskpresset appelsinjuice.
Næringsindhold
Pr. enhed | |
Energi |
108 kJ |
Protein |
0,5 g |
Fedt |
0,3 g |
Kulhydrat |
4,8 g |
Aminosyrescore |
39 % |
Hent en printvenlig version – https://usercontent.one/wp/www.vaerdigmad.dk/wp-content/uploads/2021/12/Appelsin.pdf?media=1707213964