FRANSK KYLLING MED TOMAT, HVIDLØG OG BASILIKUM
Blød kost
5 portioner
5 portioner kyllingebryst, MAJKEN’S BLØDE KYLLING
200 g olivenolie
200 g cherrytomat
2-3 fed hvidløg
0,5 potte basilikum
Salt og peber
Godt brød eller en lækker pasta
Fremgangsmåde
1. Kom olie i en kasserolle og tilsæt tomater skåret i kvarte, hvidløg i skiver og basilikum i strimler
2. Lad olien simre på helt lav blus i et par timer
3. Form fem kyllingebryst i ønsket størrelse med MAJKEN’S BLØDE KYLLING
4. Drys med salt og peber og læg dem i et lille ildfast fad
5. Hæld tomat og oliemarinaden over og sæt kyllingen i ovnen i cirka 15 minutter
Server med godt brød eller en lækker pasta.
Næringsindhold
Pr. enhed | |
Energi |
1148 kJ |
Protein |
16,9 g |
Fedt |
22,2 g |
Kulhydrat |
2 g |
Aminosyrescore |
111 % |
Hent en printvenlig version – PDF