Skip to main content
search

MAJKEN’S FLÆSKESTEGSPØLSE

Smagen af stegt flæskesteg med sprøde svær breder sig i munden. Mums!

Vores flæskestegspølse er lavet med kærlighed , stolte traditioner og gode råvarer.

Vi starter med at bage flæskestegene knasende sprøde og lækre med laurbær og salt i rillerne. Når de er gyldne og lækre, så tager vi både steg og den lækre kraft der ligger i stegepanden og vender med en god proteinrig svinefond samt vores unikke modificeringsmiddel og nu fremtrylles den skønneste flæskestegspølse.

Pølsen fyldes i tarme så den passer perfekt på en MAJKENS rundenom, men vil du hellere have stegen i skiver, så skærer du blot et stykke på ca 4.5 cm af pølsen og skærer skiver på langs, så har du en skive flæskesteg.

Pølsen har en suveræn konsistens til dysfagikost på gratinkonsistens hvis du serverer den kold. Luner du den til 75 grader kan du servere den til konsistens niveau Cremet kost.

Flæskestegspølsen leveres på dybfrost og den er pakket i minimal emballage.

GLUTENFRI. LAKTOSEFRI.

For alle med tygge og synkebesvær.

Lavet af danske kød & produceret i Danmark.

Kategorien BLØD KOST & GRATINKOST

Pakket i minimal emballage

Pakker à 450 g – 12 pk/colli

Leveres af Hørkram og BC Roskilde

Dybfrost

Vil I prøve en nemmere vej til at servere lækkert smørrebrød i gratinkonsistens af høj kvalitet i jeres køkken? Så skal du klikke på denne bjælke for at finde vores kontaktinfo.. Vi sidder klar til at hjælpe.. Vi er faktisk på som skruelåg..

Close Menu